Full 1
Full 1


Peter Kelleter is MfN-registermediator en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven als HR manager, Compensation & Benefits specialist, onderhandelaar en bestuurder bij de vakbeweging. Hij is trainer en coach, mediator en ondernemer. Vooral de (semi)overheid, de dienstverlening en de industrie hebben zijn passie. Hij heeft veel ervaring als adviseur van ondernemingsraden, ondernemers en vakbondsbestuurders op het gebied van geschillenbeslechting, strategische vraagstukken en arbeidsverhoudingen (herstructureringen, arbeidsvoorwaarden, et cetera).

Klanten en collega’s geven Peter als kernkwaliteiten terug: strategisch en oplossingsgericht denker, humor, mensgericht, integer en objectief, analytisch en onafhankelijk.

Ik heb geen speciaal talent.
Ik ben slechts oneindig nieuwsgierig.

 

Albert Einstein
Theoretisch natuurkundige, 1879 - 1955Peter studeerde Personeelsmanagement aan de Hogeschool West Brabant, Bedrijfskunde aan de RUL in Maastricht, Professionele Communicatie bij Phoenix in Utrecht en Mediation bij Caleidoscoop in Veghel. Hij is geregistreerd als MFN-registermediator en als mediator verbonden aan BBKWmediation te Arnhem.

Waar kan ik jullie mee helpen?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden en mijn werkwijze.

Image